Запечен млади кромпир – Сочан и хрскав право из рерне ОДУШЕВИЋЕ све!

Потребно је:

1 кг младог кромпира
Со
Бибер
Зачинска паприка
Грануле белог лука
Уље
Сусам

Припрема: Kромпир очистити и добро опрати, танким ножем добро засећи што је могуће ниже. У чинију сипати уља, додати мало паприке, бибера, белог лука, сусама и уваљати кромпир.

Тепсију подмазати па мало угрејати уље па поређати кромпир. Пећи у рерни на 200 степени Ц око 40-45 мин да лепо порумени…

Бакина кухиња

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...