Меки унутра, а хрскави споља: Ово је набољи трик за најукусније пржене кромпириће!

Састојци:

700 г кромпира
2 струка празлука или мања главица црног
3 чена белог лука
пола кашичице млевене паприке
пола кашике ајвара
неколико чери парадајза
бибер, мускатни орашчић, суви зачин, куркума , першунов лист
мања коцка ренданог качкаваља
уље

Припрема:

Лук исецкани па пропржити. Додати бели лук,ајвар, паприку, бибер, мускатни орашчић, зачин, куркуму. Убацити куван кромпир сечен по жељи, парадајз и промешати. Поклопити и мало пржити. Додати рендан качкаваљ и першунов лист. Поклопити да се качкаваљ истопи. Служити топло.

Извор: Бакина и декина кухиња

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...