Састојци:
150 гр ораха
2 јаја
60 гр шећера
ванилин шећер
200 мл млека
100 мл уља
270 гр брашна
прашак за пециво
10 кашика шећера
6 кашика воде
150 гр чоколаде
10 кашика шећера
6 кашика воде
50 гр кекса
Припрема: Добро умутите јаја и шећер. Постепено додајте шећер. Додајте ванилин шећер, млеко и уље. Додајте брашно и прашак за пециво. Промешајте ручно и ставите млевене орахе.
Излите у науљен и побрашњен плех и пеците бисквит на 180 ц – 35 минута.
Спремите глазуру: помешајте 10 кашика шећера и 6 кашика воде, па истопите шећер. Склонити са ватре. Додати чоколаду, орахе и млевене кексе. Промешати.
Излити преко бисквита, посути сецканим орасима, охладити и сервирати.
Извор: Igor the Cook