SEZONSKA ČORBA SA BUNDEVOM I ORASIMA: Vrlo jednostavna i ukusna čorba za ovo prelazno vreme

Potrebno je: Glavica crnog luka, ulje, so, biber, kasikica karija, 600 gr mesa bundeve, 100 gr mlevenih oraha, 1l supe od pilece kocke, 2,5dl mleka

bundeva

Priprema:

supa -bundevom

Izdinstati na malo ulja seckani luk u većem i dubljem tiganju, dodati so,biber i kari.

Potom ubaciti bundevu isečenu na kockice. Zaliti s malo vode, poklopiti i dinstati na tihoj vatri oko 20 minuta. Smesu iz tiganja pasirati u blenderu da se dobije krem pa umešati orahe. U kipeću supu od kocke polako dodati pire od bundeve, neprestano mešajući. Na kraju kuvanja doliti mleko i kuvati još pet minuta uz mešanje.

Servirati toplo. Prijatno!

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...