Преукусан ручак на кашику из рерне: Са овим рецептом чак и ваша деца ће јести боранију

Одлична идеја за прави породични ручак.

Састојци

500 г бораније
главица црног лука
2 јаја
кашичица соли и зачина
1 јогурт
мало уља
Kако припремити

Црни лук исеците на ситно и издинстајте на мало уља да се застакли. Додајте исечену боранију, посолите додајте зачине и мало све заједно динстајте. Долијте воде да прекрије боранију, смањите ватру и оставите да се кува 45 минута на средњој температури.

Скувану боранију склоните са ватре. Извадите решеткастом кашиком и сипајте у керамичку посуду у којој ћете пећи. Посебно умутите јаја виљушком додајте јогурт и мало бујона у којем се кувала боранија, (једна кутлача) посолите и прелијте бреко бораније.

Протресите да се смеса од јогурта равномерно распореди. Ставите у загрејану рерну и и запеците на температури од 200 степени 15-20 минута. И послужите… Пријатно.

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...