Рецепт за уштипке ОДУШЕВИО је сваког: Прави домаћи, могу се јести уз слано и слатко!

Овај рецепти одушевио је сваког ко га је испробао. Уштипци су идеални за доручак или вечеру, за породицу или госте, за лење или искусне домаћице.

Састојци

брашно јаје јогурт со прашак за пециво уље

Начин припреме

Сипати у посуду 14 кашика брашна, додати пола кесице прашка за пециво, мало соли и све лепо измешати. Умутити јадно јаје, сипати у брашно, па додати један јогурт у брик паковању и добро измешати виљушком.

Сипати уље у мању шерпицу отприлике један цм висине, добро угрејати, вадити кашичицом уштипке и пржити са сваке стране да лепо порумене.

Служити са сиром, уз јогурт или пекмез.

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...