Потребно за бисквит:
4 јаја
100 гр шећера
2 кашике уља
2 кашике чоколадног млека
5 пуних кашика брашна
1 кашика какао праха
1 кашика рендане чоколаде
1 прашак за пециво
Фил:
500 мл млека
100 гр шећера
1 ванилин шећер
1 пудинг од слатке павлаке
1.5 кашике густина
100 гр маслаца
За прелив и посипање:
100 гр чоколаде
1 кашика уља
60 гр кокоса
Припрема: Умутити јаја са шећером додати просејано брашно са прашком за пециво, какаом и ренданом чоколадом. Све изједначити и излити у плех од рерне обложен пек папиром.
Пећи 15 -20 минута. Охлађен бисквит вадити са мањом округлом чашом. Након тога скувати пудинг и засладити по жељи, па охладити.
Маслац умутити са мало шећера па убацити у хладан пудинг и измешати. Мазати кашичицом са доста крема изрезан бисквит и лепити са другим празним.
Намазати крем и споља па уваљати у кокос. За прелив чоколаду истопити, додати уље измешати и прелити капице. Оставити капице да се стегну, па их сервирати.