За кору:
180 г пишкота
200 мл млека
За фил:
160 г шећера
40 г пудинга од ваниле
500 мл млека
40 г путера
100 г кокоса
За глазуру:
250 г беле чоколаде
60 г путера
100 г рафаело куглица
Припрема:
У плех поређајте доњу кору од пишкота натопљених у млеко. У млеко додајте шећер и путер и све загревајте уз лагано мешање док се путер и шећер скроз не растопе. Пудинг размутите по упутству на кесици, па додајте у шерпу са млеком уз константно мешање. Kада се згуснуло додајте кокос, и све добро сједините. Добијени фил сипајте преко пишкота. Оставите у фрижидер на сат времена да се стегне. Белу чоколаду заједно са путером отопите да буде скроз кремаста, па прелијте преко торте. Поспите одозго кокосом и украсите рафаело куглицама по зељи. Вратите у фрижидер на још сат времена.
извор: Ствар укуса