Само поређајте састојке и чекајте да се стегне: Најједноставнији рецепт за рафаело торту – Најмлађи ће бити одушевљени!

За кору:

180 г пишкота
200 мл млека
За фил:

160 г шећера
40 г пудинга од ваниле
500 мл млека
40 г путера
100 г кокоса
За глазуру:

250 г беле чоколаде
60 г путера
100 г рафаело куглица

Припрема:

У плех поређајте доњу кору од пишкота натопљених у млеко. У млеко додајте шећер и путер и све загревајте уз лагано мешање док се путер и шећер скроз не растопе. Пудинг размутите по упутству на кесици, па додајте у шерпу са млеком уз константно мешање. Kада се згуснуло додајте кокос, и све добро сједините. Добијени фил сипајте преко пишкота. Оставите у фрижидер на сат времена да се стегне. Белу чоколаду заједно са путером отопите да буде скроз кремаста, па прелијте преко торте. Поспите одозго кокосом и украсите рафаело куглицама по зељи. Вратите у фрижидер на још сат времена.

извор: Ствар укуса

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...