СТАРИНСКО ЈЕЛО КОЈЕ СМО ОБОЖАВАЛИ! Пилав са пилећим батацима са пуно зачина

Састојци:

4 пилећа батака
2 шаргарепе
2 мање главице црног лука
3 чена белог лука
300 г пиринча
вода
Со, бибер, суви зачин, кари

Припрема:

У тигању продинстајте црни лук, затим му додајте сецкану шаргарепу, бели лук и пиринач. Додајте воду и крчкајте док пиринач не омекша. На крају додајте зачине па измешајте. Пребаците у тепсију, ставите батаке па запеците у рерни на 200 степени.

Извор: Ствар укуса

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...