Састојци:
6-7 готових кора
200 г сира
100 г шунке
4 кашике ајвара
2 јајета
2 кашике гриза
30 мл маслиновог уља
50 г ренданог качкаваља
пола кесице прашка за пециво
мало киселе воде
Припрема:
Умутити јаја, додати гриз, прашак за пецивио и пола количине уља. Прву кору попрскати уљем и киселом водом, додати другу преко ње. Премазати са јајима, пола ајвара, разбацати сецкану шинку, издробљен сир и рендан качкаваљем. Ставити још једну кору премазати уљем, јајима, ајварем. Додати шунку, сир и качкаваљ, на крају додати још једну кору и премазати јајима. Савити странице и увити. Премазати остатком смесе јаја и гриза. Пећи на 200 степени око 45 минута.
Извор: Бакина и декина кухиња