Паприке пуњене житом: Идеално јело за посне славе и посне дане

Потребно је:

8 паприка,
200 g печурака,
500 g пшенице,
3 чена белог лука,
100 g парадајза,
300 g празилука,
пола кашичице слатке паприке,
босиљак.

паприке пуњене житом

Живо скувајте и самељите. Ситно исецкајте празилук и печурке, а парадајз исеците на коцкице. Издинстајте бели лук и слатку паприку, па додајте жито.

Зачините по укусу, додајте мало босиљка и припремљеном смесом напуните паприке. Сложите их у плех за печење, прекријте фолијом и пеците 30 минута на 180 степени.

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...