Класик међу јелима! Рецепт за чорбасту боранију без меса – Старински ручак на кашику!

Састојци:

1 главица црног лука
1 шаргарепа
со, бибер, суви биљни зачин, млевена слатка и љута паприка, першун
450 г бораније
1 чаша парадајз сока
2 кромпира

Припрема:

На мало уља пропржите лук, додајте шаргарепу па и њу упржите. Убаците очишћењу боранију, сипајте мало воде па динстајте док боранија не омекша. Сипајте парадајз сок, додајте још мало воде, сецкан кромпир на коцкице, зачине. Kувајте док кромпир не буде готов.

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...