Посни ручак који ће вас распаметити! Кромпир са подварком, може се спремати и са киселим и са склатким купусом

Сезона је киселог купуса, али и Божићног поста, а овим ручком сте обухватили све. Испржите кромпир, па му додајте подварак. Не постоји особа којој се неће допасти. Одлично посно јело које можете да послужите са печеним паприкама или ајваром. Такође, ово јело можете да припремите и са слатким купусом.

Састојци:

700 г кромпира
маслиново уље
2 мања црна лука
око 500 г подварка
рузмарин (по вашем укусу)

Припрема:

Исеците кромпир на кришке, а затим те кришке преполовите. На маслиновом уљу пропржите док не добију златну боју. Затим додајте крупније сецкан црни лук. Додајте подварак и пржите све заједно неких 15-20 минута. Зачините рузмарином, посолите и побиберите.

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...