Пита без кора филована месом: Прави се експресно, а невероватно је сочна

Састојци за надев:

20 мл уља
1 главица црног лука
зелена перца младог лука
400 г мешаног млевеног меса
мало сувог зачина
мало бибера

Састојци за базу:

4 јаја
180 мл јогурта
50 мл уља
1 прашак за пециво
8 супених кашика брашна
1 равна кашичица соли

Састојци за прелив:

2 јаја
180 мл јогурта

Припрема: Састојке за надев испржити и оставити да се прохладе. Измиксирати састојке за базу па пресути у плех за печење па додати надев, пећи 20 минута на 180 степени. Пред крај печења извадити плех и прелити преливом. Вратити у рерну док се не запече. Пријатно!

Извор: Летина кухиња

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...