Не бацајте стари хлеб него направите најбољу гурманску питу: Са југа Србије стиже нам рецепт за брзу вечеру

500 грама старог хлеба, 2 јајета, 600 милилитара млека, 400 милилитара јогурта, 2 кашике сира, сусам, со, маслиново уље, бибер, босиљак, першун, оригано, 300 грама кобасица или димљене сланине.

Припрема:

Хлеб исеците на коцке и прелијте га млеком и јогуртом, па додајте сир и оставите око 20 минута да хлеб упије састојке и набубри.

Затим додајте размућена јаја, зачине и на коцке исецкану кобасицу или сланину. Смесу излијте у плех обложен папиром за печење и попрскан са пар капи маслиновог уља. Одозго поспите сусамом и опет попрскајте са маслиновим уљем.

Пеците 20-30 минута на 220 степени.

Уз кајмак, сир, јогурт или чашу хладног пива… пријатно!

Блиц жена

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...