Чорбасто, заситно и преукусно! Спремите кромпир паприкаш са батацима на старински начин

Кромпир паприкаш је јело на кашику које сви воле, а лако се спрема.

Састојци:

7 батака
2 шаргарепе
2 црна лука
700 г бораније
3 кромпира
100 мл парадаз соса

Припрема:

Батаке посолите и побиберите, па их пропржите на уљу. Kада окренете месо на другу страну додајте сецкану шаргарепу. Затим додајте боранију и сецкани црни лук. Поклопите и динстајте око 8 минута на средњој температури. Након тога додајте кромпир исечен на веће коцке. Сипајте литар воде и поклопите. Kувајте на лаганој температури око 20 минута. Пред крај сипајте парадаз сок и зачините по жељи. Kувајте још 5 минута на лаганој температури.

Извор: Ствар укуса

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...