Нови рецепт за домаћи џем од јагода који ћете обожавати

Да би вам џем испао добро најбитније је да поштујете мере.

За џем од јагода вам је потребно:

1кг јагода
600 гр шећера
густин

Припрема:
Помешајте јагоде и шећер и ставите џем да се кува на средњој температури (ако га печете у рерни онда је загрејте на 170 степени). Након кључања џем кувајте још 25 минута.

Склоните га са ватре и оставите са стране да се мало прохлади. Затим, на ту количину додајте једну и по кашку густина и вратите шерпу на шпорет. Пустите да џем кључа још 5 минута. Након тога, врућ џем сипајте у тегле.

Можете га јести чим се прохлади.

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...