Манастирски паприкаш спреман у 3 корака: Јефртин и укусан оброк савршен за вреле летње дане

Састојци:

500 г црног лука
500 г кромпира
2 шаргарепе
4 меснате паприке
1 веза першуна
2 кашике сувог зачина
2 кашике брашна
Млевена паприка
Со

Припрема:
1. Kромпире ољуштити и исећи на коцке, налити водом да огрезну и ставити исецкани црни лук, шаргарепу, паприке и све скувати.
2. Брашно и млевену паприку размутити у мало воде и умешати у јело.
3. Додати зачин и со по укусу, па склонити са шпорета и додати везу ситно сецканог першуна.

(Kурир.рс)

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...