Ловачка салата: Зимница број ЈЕДАН, коју ће сви обожавати!

Потребни састојци:

шаргарепа 500 г
кувани парадајз 1 л
црвена паприка 3 кг
сирће 1 дл
уље 1 дл
шећер 100 г
со 50 г
першун 1 веза
љута папричица по жељи

Kако припремити:

Исецкајте шаргарепу, па је кувајте у соку од парадајза око 40 минута.

Додајте паприку исецкану на коцкице, сирће, уље, со, шећер и сецкани першун и кувајте на лаганој ватри још 40 минута.

Сипајте у тегле и оставите да се охлади. Чувајте у фрижидеру.
Пријатно

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...