LIGNJE SA KROMPIROM NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusan ručak po receptu oca Gavrila

Krompir skuvati sa ljuskom u slanoj vodi i ostaviti da se ohladi

SASTOJCI:
* 1 kg krompira
* 2 glavice crnog luka
* 5 lignji
* limun, so, biber
* maslinovo ulje

PRIPREMA:
Lignje očistitite, operite i obarite u slanoj vodi. Obarene lignje isecite na tanke kolutiće i staviti u činiju,pa pobiberite i dodajte sok od limuna.

Krompir oljuštite, isecite na kolutove, pomešajte sa oljuštenim i na tanke režnjeve isečenim crnim lukom, sipatjte u činiju sa lignjama, prelijte maslinovim uljem i lagano promešajte.

lignje

Manastir Lepavina

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...