Потребно је: 150 гр млевеног кекса; 200 гр шлаг креме или пене; 600 гр јагода; мало целог кекса за подлогу.
Припрема: Умутити шлаг са киселом водом оставити 2-3 кашике у чинију, а у остатак додати млевени кекс и добро изједначити.
Мањи плех обложити фолијом па на дно ставити пола креме па поређати опране целе јагоде преко јагода остатак креме. Преко креме поређати кекс који можете мало провући кроз вруће млеко.Прекрити фолијом и оставити у фрижидер или замрзивач да се добро охлади. Охлађену торту изврнути на послужавник па преко ставити остатак шлага. Може се мало нарендати чоколаде и поређати сечене јагоде. Оставити још сат – два да се хлади и сећи и уживати у фантастичном укусу.
Извор: Kод баке у гостима