Потребно је:
400 гр кекса
100 гр маслаца
2 пудинга од чоколаде
2 пудинга о слатке павлаке
2 кашике прах шећера
1 л млека
4 кашике шећера
2 ванилин шећера
Припрема:
Скувати пудинг на млеку додати шећер по жељи и ванилин шећер. Ја сам додала по две кашике. Маслац умутити са шећером у праху. Пудинг добро охладити.
Поделити маслац на 2 дела па у један додати чоколадни, а у други бели део и добро изједначити. Узани плех обложити фолијом.
Један кекс намазати чоколадом, а до њега други намазати са кремом од слатке павлаке и са стране убацити по један кекс.
Одозго намазати бели крем, покрити остатком фолије и оставити 2 сата у фрижидеру. Извадити на тацну па са стране премазати остатком белог фила, а одозго чоколадним фил.
Посути мало кокосовим брашном или ренданом белом чоколадом. Оставити у фрижидеру да преноћи да се стегне и упије кекс. Сервирати и уживати у предивном укусу.