Јело на коме су одрасле генерације: Старински рецепт за бећарац на масти

Припрема: На масти пропржити ситно сецкан црни лук, па кад се мало пропржи додати исечено пилеће месо. Додати мало воде, динстати, па кад месо омекша додати исечену паприку. Kад она омекша, додати ољуштен и исечен парадајз.

Kад течност испари посолити по жељи и додати першунов лист. Kромпир скувати у љусци, ољуштити па исећи на коцке, поуљити, побиберити и додати мало першуна.

Уживајте у дивном јелу које је отхранило генерације!

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...