Фереро колач који можете јести и на дијети! Рецепт за најбољу посластицу икад

Састојци:

2 банане
пола шоље овсених мекиња
пола шоље овсених пахуљица
1 кашичица прашка за пециво
2 кашичице какаоа
3 кашике меда (или сируп од урми)
4 кашике путера од лешника
1 прстохват соли
1 кашика екстракта ваниле
200 г 70% црне чоколаде са 1 кашиком кокосовог уља
Здробљени лешници

Припрема:

У једну чинију ставите банане исечене на колутове, овсене мекиње, пахуљице, прашак за пециво, какао, прстохват соли, мед, путер од лешника и промешајте. Потом додајте и екстракт ваниле па штапним миксером направите глатку смесу. Сипајте смесу у мале калупе за суфле (подмазане претходно) и запеците на 180 степени 15 ак минута.

За то време отопите чоколаду са кокосовим уљем па кад се охлади прелијте преко печених колачића. Украсите сецканим лешницима и фереро куглицама.

Извор: Ствар укуса

Земунска пијаца: Нови изглед, стари дух

После модернизације пијаца „Палилула“, „Стари Меркатор“, „Борча“ и „Београдски...

Закупите тезгу: Београдске пијаце објавиле оглас за издавање у закуп пијачне опреме

Овом приликом обавештавамо заинтересована лица да је данас, 22....