Деспотовачки ученици куварства најбољи у припреми етно хране: Златна медаља на међународном такмичењу за тим професора Дејана Новаковића

Да су Деспотовчани једни од најбољих мајстора кулинарства у Србији, а да је њихова етно храна незаобилазна, још једном су доказале младе наде српског куварства – ученици Техничке школе из Деспотовца.

Ресавска пастрмка на жару: Доживите гурмански ужитак деспотовачког краја

На Међународном такмичењу “Здрав фест” – Ћићевац 2018. који је одржан протеклог викенда тим професора Дејана Новаковића освојио је једну златну и две сребрне медаље у припреми етно хране, као и друго место тј. сребрни пехар за укупни пласман.

Награђени ученици су: Влатка Радојковић, Кристина Илић и Стефан Радосављевић на челу са професором Дејаном Новаковићем.

Ресавско макало: Омиљени намаз Деспотовчана, уз врућу погачу или проју испод црепуље

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...

Пијаце радо посећују деца: Здраве навике и забава за најмлађе

Здрава исхрана утиче на правилан развој деце, али и...

Чудесна исцељења која су се догодила пред моштима Светог Василија

Сва чуда која се догађају у Острогу монаси брижљиво...