Чорба по рецепту монаха са Хиландара: Укусна, здрава и препуна витамина

Састојци:

Главица лука
1 шаргарепа
1 тиквица
2 кромпира

Припрема:

Пропржите лук, шаргарепу и тиквице на уљу, па их затим пребаците у шерпу и прелијте водом.

Након тога додајте и насецкани кромпир на коцкице и кувајте док сви састојци не омекшају.

Kада је поврће скувано, изблендајте све. Добићете кремасту текстуру коју можете зачинити по жељи.

Оброј је спреман. Пријатно!

(Стил.курир.рс)

Придружите се тиму успешних: Објављен оглас за закуп локала на београдским пијацама

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересована физичка и правна...

Вршњачко насиље: Како му стати на пут?

Спречавање и заустављање насиља подразумева посвећеност стварању безбедног окружења...

Београдске пијаце: Објављен оглас за закуп тезги, расхладних витрина и боксева

ЈКП “Београдске пијаце” са задовољством обавештава заинтересоване произвођаче и предузетнике...