Sastojci:
Za koru:
250 g mlevenog keksa
100 g rastoplejnog putera
Za fil:
500 g krem sira
150 g kinder čokolade
100 g šećera u prahu
Za preliv:
200 g kinder čokolade
100 ml slatke pavlake
Priprema:
Mleveni keks pomešajte sa puterom da dobijete kompaktnu smesu, od koje ćete potom formirati koru u kalupu dimenzija 20×20 cm. Za fil rastopite kinder čokoladu na pari ili u mikrotalasnoj, dodajte krem sir i šećer u prahu, pa sve umutite mikserom da dobijete fini krem. Sipajte ga preko kore i ravnomerno rasporedite. Za preliv čokoladu zajedno sa slatkom pavlakom zagrevajte na umerenoj vatri dok ne dobijete kompaktnu smesu, a potom je prelijte preko kolača i špatulicom lepo poravnajte. Ostavite u frižideru da se stegne na minimum tri sata, a potom secite na kocke i služite. Ukoliko želite možete ih ukrasiti sa nekoliko štanglica kinder čokolade.